SOLO& ENSEMBLESCONCERTS

_________________________________________________________________________________________________________

Das erste Programm von Maurer/Rodenkirchen hieß "Hidden Fresco" (www.nemu-records.com. "Loplop´s Call" ist ihr neues Duoprogramm, inspiriert von Max Ernst. Albrecht Maurer - Viola, gotische Fidel, Rebec / Norbert Rodenkirchen - Altflöte in G, Traversflöte.  Beide bringen in das Projekt eigene Kompositionen ein.

The first program "Hidden Fresco" was published by . Loplop´s Call is the new duo program inspired by Max Ernst and a new CD release. Albrecht Maurer - viola, gothic fiddle, rebec / Norbert Rodenkirchen - alto flute in G, transverse flutep. Both contribute own compositions to the project.

Video of Rodenkirchen´s  composition Calindra, live in New York City:

Duo Sabine Lutzenberger / Norbert Rodenkirchen

„In Vergessenen Tönen - Die Sangsprüche Meister Frauenlobs"
A new program on Frauenlob (Heinrich von Meissen) based on new research on the rare repertoire of medieval Sangspruch.

CD to be released mid 2014.

Sequentia, Ltg.: / Dir.: Benjamin Bagby, Paris

aktuelle Programme unter Beteiligung von Norbert Rodenkirchen / programs with Norbert Rodenkirchen:

Endzeitfragmente,

Edda - the curse of the Rhinegold,
Perceval, Frankish phantoms, Celestial Hierarchies,
The other Carmina Burana

Link: www.sequentia.org

Dialogos
Ltg.: /Dir.: Katarina Livljanic, Paris

Judith, glagolithisches Epos, Marco Marulic, 16. Jh.
Barlaam & Josaphat, mittelalterliches Soundscape mit Musik aus Osteuropa über die buddhistisch inspirierte christliche Heiligenlegende von  Barlaam und Josaphat, NEW:  Heretical Angels

Link: www.ensemble-dialogos.org

Videotrailer of the Judith film: http://www.youtube.com/watch?v=5HjLTVPU7uc